Analiza vlage, razrada sanacije, kontrola rezultata

Rješenje problema vlage u građevini svodi se na analizi i otkrivanju uzroka vlage, razradi sistema sanacije i na kontroli rezultata.

EcoDry nudi kompletni asortiman usluga detektiranja i sanacije vlage u zidovima. Birajte individualne usluge ili iskoristite paket usluga za ekonomičniji i kompletniji pristup rješenju problema.

Zašto je analiza vlage u građevini važna?

Za razradu efikasnog sistema sanacije vlage neophodno je imati u vidu okolnosti koje dovode do vlage, načinu širenja vlage u zidu, kao i drugim parametrima vezanim za specifične karakteristike građevine.


Saznajte više

Što uključuje razrada sistema sanacije?

Razrada sistema sanacije vlage uključuje individualni pristup prema svakom klijentu u kojem se u obzir uzimaju rezultati analize građevine, kao i individualni ciljevi i financijske mogućnosti klijenta. Razrada sistema sanacije ima za cilj razraditi optimalno rješenje za svakog klijenta.


Saznajte više

Kako EcoDry efektivno uklanja kapilarnu vlagu u zidovima?

EcoDry se specijalizirao na trajno rješenje najčešćeg uzroka vlage u građevinama, tzv. kapilarne vlage. Sanacija kapilarne vlage se odvija postavljanjem elektroničkih uređaja koji djeluju kroz zidove u određenom radijusu i jednom ugrađeni omogućuju dugotrajno i pouzdano rješenje kapilarne vlage.


Saznajte više

Zašto je ova metoda elektrokibernetske osmoze najbolji način sanacije kapilarne vlage?

Metoda elektrokibernetske osmoze je najpouzdanija i najpovoljnija metoda sanacije kapilarne vlage jer ne narušava statički i strukturalni integritet građevine i donosi najbolje rezultate.


Saznajte više

Kakav učinak postižu EcoDry uređaji?

Učinak EcoDry uređaja je dvostruk: 1. zid se isušuje jer se postojeća vlaga iz zida potiskuje nazad u zemlju, bočno i dolje, ali i istiskuje kroz pojačano isparavanje 2. rješenje je dugotrajno jer se sprječava ponovno „penjanje“ nove vlage kroz eliminaciju glavnog uzroka penjanja vlage u zidu


Saznajte više

Koje su karakteristike EcoDry uređaja?

EcoDry uređaji su proizvedeni po vrhunskim njemačkim standardima i pod stalnim nadzorom njemačkih nadležnih institucija kvalitete i učinkovitosti.


Saznajte više

Gdje se postavljaju uređaji?

EcoDry uređaji postavljanju se po mogućnosti tamo gdje je opterećenost zida vlagom najveća. Pri tome se vodi računa da pri svi dijelovi objekta, čak i krajnji, budu dobro obuhvaćeni.


Saznajte više

Kada se mogu očekivati rezultati?

Sanacija vlage se obavlja na prirodan i blag, ali učinkovit način, što zahtjeva određeno vrijeme za sanaciju koje ovisi o više faktora, od kojih su neki: stupanj zasićenosti kapilarnom vlagom, debljina i sastavu zida, mogućnost prozračivanja, trenutno stanje zida (bez ili sa žbukom) i prethodno poduzete mjere saniranje vlage.


Saznajte više

Koja je cijena investicije u ovo rješenje i o čemu ovisi?

Kako bi vam mogli navesti cijenu trajnog rješenja vašeg problema s vlagom, potrebni su nam osnovni podaci o vašoj nekretnini.


Saznajte više

Imate problem vlage u vašim zidovima?

Krenite u rješavanje problema!
Pošaljite nam upit s osnovnim informacijama i očekujte naš poziv u najkraćem roku.