EcoDry - EKOLOŠKO RJEŠENJE VLAŽNIH ZIDOVA
(engleski: ECO = ekološko + DRY= suho)

EcoDry d.o.o. dio je međunarodne tvrtke EcoDry International GmbH sa sjedištem u Njemačkoj koja pouzdanom, dokazanom i patentiranom tehnologijom već više od četiri desetljeća efikasno rješava problem vlage u zidu.

Kombiniramo vrhunsku tehnologiju, znanje i iskustvo kako bismo vam osigurali prvoklasnu uslugu i izvrsne rezultate.

EcoDry d.o.o. ekskluzivno je zastupništvo njemačke tvrtke EcoDry International GmbH za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru i Sjevernu Makedoniju.  

Povijest tvrtke EcoDry počinje 1981. kada je u tehničkom uredu Tehnisches Büro Friedrich (TBF) u Njemačkoj konstruiran prvi elektrofizički uređaj za rješavanje kapilarne vlage. Od tada se tvrtka EcoDry neprekidno razvija i unapređuje, ulaže u poboljšanje patentirane tehnologije te razvija niz serija uređaja za rješenje kapilarne vlage u zidovima.

Danas je tvrtka EcoDry jedna od vodećih tvrtki u svijetu po pitanju trajne sanacije vlage u zidovima. EcoDry uključuje više od dvadeset međunarodnih predstavništva i stručnih timova koji čine visokoobrazovani kadar poput inženjera građevinarstva i elektrotehnike.

Uspješno višegodišnje poslovanje tvrtke temelji se na tri osnovna načela:

20+

Međunarodnih predstavništava i timova stručnjaka.

40+

Godina iskustva u rješavanju problema vlage u zidu.

10 000+

Zadovoljnih klijenata

Intenzivna suradnja i komunikacija među predstavništvima i stručnim timovima te izmjene iskustva i znanja, osiguravaju stabilnost i pružanje najkvalitetnije usluge, kao i odabira optimalnog rješenja za svakog klijenta.

U cilju pokrivanja tržišta Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Sjeverne Makedonije, 2016. godine EcoDry International GmbH otvara ekskluzivno zastupništvo EcoDry d.o.o. u Osijeku, Hrvatska.

EcoDry d.o.o.
Administrativno sjedište: Kupska4, HR - 31000 Osijek
Poslovne jedinice: po cijeloj regiji
Radno vrijeme: ponedjeljak – petak, 08:00 do 18:00, subota 09:00 do 13:00, nedjelja i praznici po dogovoru

OIB: 52716621269, EORI:HR52716621269
IBAN: HR23 2340 0091 1107 8804 0, SWIFT: PBZGHR2X


Uređaji tvrtke EcoDry podliježu stalnom nadzoru njemačkih nadležnih institucija kvalitete i učinkovitosti i ispunjavaju sve zakonske EU norme i zdravstvene smjernice što veliki broj certifikata potvrđuje.

Certifikat

Imate problem vlage u vašim zidovima?

Krenite u rješavanje problema!
Pošaljite nam upit s osnovnim informacijama i očekujte naš poziv u najkraćem roku.