Česta pitanja

Potrudili smo se ponuditi odgovore na česta pitanja. Ako ne pronađete odgovor na vaše, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Natrag na predhodnu stranu

Rješenja

Kako doći do trajnog rješenja problema kapilarne vlage?

U prvom koraku, potrebne su nam osnovne informacije o vašoj nekretnini. Ispunite obrazac „ZATRAŽITE PONUDU“ ili nas jednostavno nazovite na +385 (98) 97 49 588.

  1. Nakon zaprimanja osnovnih podataka o vašem problemu koji smo dobili putem formulara na našim web stranicama ili na osnovu vašeg poziva, šaljemo vam ponudu, koja je za nas obvezujuća, a za vas informativna, neobvezujuća, s mogućnošću prihvaćanja.
  2. Prihvaćanjem ponude, ponuda prelazi u ugovor, a time i obveza za dostavom i ugradnjom uređaja.
  3. Termin za ugradnju uređaja dogovaramo s vama uzimajući u obzir vašu raspoloživost.
  4. Sama ugradnja uređaja je jednostavna i ne iziskuje puno vremena, ovisno o tome jesmo li kompletnu analizu objekta obavili ranije ili pri ugradnji uređaja.
  5. Ugradnjom uređaja započinje stvarni proces sanacije vlage u vašem objektu.
  6. U redovnim intervalima i u dogovoru s vama, obavljamo kontrolna mjerenja u kojima pratimo tok sanacije vlage sve do postizanja konačnog cilja sanacije, a po potrebi i nakon toga.
  7. Za cijelo vrijeme dok ste EcoDry klijent, ostajemo u kontaktu s vama i stojimo vam na raspolaganju vezano za sva pitanja, bilo da se odnose na naše uređaje i sanaciju vlage ili na bilo kojem drugom području vlage u zidovima, gdje vam savjetom možemo pomoći –zadovoljan klijent naša je najbolja preporuka!