Česta pitanja

Potrudili smo se ponuditi odgovore na česta pitanja. Ako ne pronađete odgovor na vaše, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Natrag na predhodnu stranu

Ugovori i jamstva

Kako ćete od početnog interesa doći do trajnog rješenja problema kapilarne vlage?

U prvom koraku su nam potrebne osnovne informacije za ponudu koje nam možete dostaviti preko formulara „ZATRAŽITE PONUDU“, ili nas nazovite.

Sljedeći koraci:

1.      Nakon zaprimanja osnovnih podataka o vašem problemu koji smo dobili putem formulara na našim web stranicama ili na osnovu vašeg poziva, šaljemo vam ponudu, koja je za nas obvezujuća, a za vas informativna, neobvezujuća s mogućnošću prihvaćanja.

2.      Prihvaćanjem ponude, ponuda prelazi u ugovor, a time i obveza za dostavom i ugradnjom uređaja.

3.      Termin za ugradnju uređaja dogovaramo s vama uzimajući u obzir vašu raspoloživost.

4.      Sama ugradnja uređaja je jednostavna i ne iziskuje puno vremena, ovisno o tome jesmo li kompletnu analizu objekta obavili ranije ili pri ugradnji uređaja.

5.      Ugradnjom uređaja započinje stvarni proces sanacije vlage u vašem objektu.

6.      U redovnim intervalima i u dogovoru s vama, obavljamo kontrolna mjerenja u kojima pratimo tok sanacije vlage sve do postizanja konačnog cilja sanacije, a po potrebi i nakon toga.

7.      Za cijelo vrijeme dok ste EcoDry klijent ostajemo u kontaktu s vama i stojimo vam na raspolaganju vezano za sva pitanja, bilo da se odnose na naše uređaje i sanaciju vlage ili na bilo kojem drugom području gdje vam savjetom možemo pomoći – zadovoljan klijent naša je najbolja preporuka!