Česta pitanja

Potrudili smo se ponuditi odgovore na česta pitanja. Ako ne pronađete odgovor na vaše, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Natrag na predhodnu stranu

Proces sanacije vlage

Kada se rezultati sanacije mogu vidjeti?

Prve pozitivne promjene vidljive mogu biti već nakon nekoliko tjedana, a u pravilu u roku od 3-6 mjeseci.

Gubitak neugodnog mirisa je jedan od prvih znakova promjene koji naši klijenti primijete. Ova promjena može biti vidljiva već u prvim danima ili tjednima nakon postavljanja uređaja.

Brzina sušenja zidova ovisi o samoj strukturi zida, zasićenosti zida vlagom, kao i uvjetima prozračivanja. Promjene koje nastaju uslijed sušenja zida, kao raslojavanje zida mogu dovesti do zaključka da sanacija vlage ne ide na bolje iako je to jedan od znakova sušenja zida opterećenog vlagom. Međutim, raslojavanje zida je i rezultat oštećenja zida vlagom. Upravo zbog toga, EcoDry se aktivno uključuje u proces sanacije vlage i nakon postavljanja uređaja i u određenim vremenskim razmacima mjeri (bez građevinskih radova) stupanj sanacije vlage i time kontrolira sam proces sanacije vlage.

Naši mjerni instrumenti će otkriti i najmanje promjene vlage u zidu, dok će konačan rezultat biti vidljiv i za svakog klijenta.